Barmarks SM

Nu har vi kommit hem efter en helg i Filipstad.

Vi åkte ner hela familjen på fredag morgon och alla från klubben bodde tillsammans på en kursgård på landet.

När vi kom fram cyklade jag banan och mamma sprang banan med Enya. Kan vara bra för Enya att ha joggat runt banan innan det är dags för tävling. Jag cyklade runt med Emmy och Sanna, det var en tuff bana med många skarpa kurvor och branta backar. Men jag trodde nog att banan skulle passa mig och Enya i alla fall:)

Jag fick starta först i klassen, före mig var det seniordamerna. Bra utgångsläge. Enya gick på bra som vanligt, vi fick köra om några seniordamer och allt flöt på bra. När vår klass hade kommit i mål visade det sig att jag låg 34 sekunder före Emmy. Mirelle som också körde i min klass hade problem med sin hund som inte gillade den backiga banan.

På lördag kväll var det bowling och pizza för alla barn och ungdomar, men det vara bara sex stycken som kom förutom Härnösandarna.

På söndag var det riktigt kallt på morgonen. Vi kom bort till tävlingsplatsen i god tid. Enya kändes pigg och ville gärna springa omkrig i skogen före tävlingen. Jag fick ett lika bra lopp på söndagen, slog min egen tid med 12 sekunder:)

SM-GULD!!!

På eftermidagen var det dags att köra stafett. Jag skulle cykla i vårt 2:a lag. I mitt lag var det Peter, Sanna och jag. Vi kom i mål på en jättebra 6:e plats, endast 52 sekunder efter vår 1:a lag som tog GULD.

Med oss hem från tävlingen hade vi 8 påsar chips och några förpackningar hårdbröd. Tydligen ligger OLW och Wasa-bröd i Filipstad. Jag fick två stycken jättefina Lasse Åberg-muggar också.

Nu får vi hålla tummarna att mina OBS-tävlingar räcker till en uttagning till Barmarks VM i Italien. Hoppas hoppas:)